Skip to main content
© Circle. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

Στο Ionian Radio.gr η Χριστίνα Τετράδη -Μήνυμα στήριξης στη Ρόδη Κράτσα - Τι δηλώνει για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

28 Μάι 2019

 

Ένα  από τα θέματα που απασχόλησαν την εκπομπή, ήταν οι υποψήφιοι για την έδρα της Ν.Δ.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τετράδης αναφέρθηκε «ΕΚΤΕΝΩΣ…» σε ρεπορτάζ και στις εξελίξεις των τελευταίων ωρών, όπου μετά την παρουσίαση των τελευταίων στοιχείων προκάλεσε και συζήτηση με τη κ.Χριστίνα Τετράδη, η οποία ήταν φιλοξενούμενη στην εκπομπή του IonianRadio.gr, γι άλλα θέματα, αλλά με βάση τη ροή της επικαιρότητας, ο δημοσιογράφος ζήτησε το σχόλιο της κ.Τετράδη

Το ρεπορτάζ:    Σύμφωνα με δημοσιογραφικές  πληροφορίες,  σίγουρη θεωρείται η υποψηφιότητα Διονύση Ακτύπη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για την βουλευτική έδρα στη Ζάκυνθο ενώ  σε αναμονή για τον τρίτο υποψήφιο , βρίσκονται οι Αναστάσιος Καλόφωνος (Γιατρός) και Φίλιππος Συνετός(Δημοσιογράφος)  – Η επίσημη ανακοίνωση από τη Ν.Δ, θα γινει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Το σχόλιο της κ. Τετράδη : «Δεν έχω δει κάποια επίσημη ανακοίνωση για τους άλλους 2 υποψήφιους . θα χαρώ να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να αλλάξουμε τη σελίδα στη Ζάκυνθο»

  • Για δημοτικές εκλογές : «Ο Λαός της Ζακύνθου έχει συναίσθηση τι χρειάζεται ο τόπος μας …»
  • «Πτώση στον τουρισμό και το 2020»
  • «Η παραβατικότητα δυσφημίζει τη Ζάκυνθο και αυτό πρέπει να σταματήσει!»
 

Ακολουθεί η συνέντευξη της κ. Χριστίνας Τετράδη  

 
Η Ελλάδα έγινε μπλε, είναι μία πεντακάθαρη νίκη της Ν.Δ., πραγματικά καταδεικνύεται ότι είναι η πρώτη πολιτική δύναμη του τόπου , ο ΣΥΡΙΖΑ υπέστη ήττα και ο πρωθυπουργός προχωράει σε εθνικές εκλογές.
Ο τόπος θέλει να αλλάξει σελίδα.
Σε ότι αφορά την αυτοδυναμία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επιδιώξει τις δυνατότητες συναίνεσης.
Πρέπει όλοι οι έλληνες να πάμε μπροστά και το ίδιο πρέπει να γίνει και στη Ζάκυνθο
Καλώ όλους να πάμε να αλλάξουμε το τόπο μας να αλλάξουμε τη σελίδα να πάμε μπροστά.
Φυσικά και είναι μήνυμα στήριξης στη κ.Κράτσα. Άλλωστε έδειξε η ΝΔ την ισχυρή της θέση στις περιφερειακές εκλογές.
Έχει τη δυνατότητα η Ν.Δ να κερδίσει 12 έδρες και μέσα σε αυτές και των Ιονίων νήσων
Εγώ κρίνοντας,  από τις ευρωεκλογές ο λαός της Ζακύνθου έχει συναίσθηση τι χρειάζεται ο τόπος μας και με αυτό το κριτήριο είμαι σίγουρη ότι θα ψηφίσουν οι ζακυνθινοί σε όλες τις εκλογές
Πρέπει η Ελλάδα που αξίζουμε να είναι μία σύγχρονη χώρα και να έχει ισότιμη συμμετοχή στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι
Από ότι φαίνεται θα εκλεγούν 7-8 ευρωβουλευτές και αυτό δείχνει και τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη.
Δεν έχω δει κάποια επίσημη ανακοίνωση για τους άλλους 2 υποψήφιους . θα χαρώ να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να αλλάξουμε τη σελίδα στη Ζάκυνθο.
 
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Και το χειμώνα είχαμε πει ότι θα έχουμε πτώση  και η ευχή είναι το διψήφιο νούμερο να μην έχει μπροστά τον αριθμό 2. Το ίδιο θα επαναλάβω και τώρα. Από ότι φαίνεται θα έχουμε πτώση και το 2020. Το πρόβλημα είναι ότι η χώρα μας δεν είχε μία στρατηγική που θα μας διαφοροποιούσε από τις ανταγωνίστριες χώρες. Στο μοντέλο, του τι παρέχουμε, δεν έχουμε καταφέρει να διαφοροποιηθούμε, από το ήλιος και θάλασσα. Δεν καταφέρνουμε να έχουμε μια στρατηγική που να μας κάνει να είμαστε διαφορετικοί, αλλά και  με την τακτική της η κυβέρνηση , να βάζει συνέχεια φόρους, δεν μας επιτρέπει να βάλουμε κάτι που θα προσελκύει τον τουρίστα.
Επόμενη κυβέρνηση θα είναι η  Ν.Δ. και είναι σε προτεραιότητα της ο τουρισμός κάτι που  ο κ.Μητσοτάκης έχει ήδη μιλήσει  γι αυτό
Είδαμε σήμερα ότι στις εφημερίδες έχουν πάει τα θέματα του Λαγανά. Η παραβατικότητα δυσφημίζει τη Ζάκυνθο και αυτό πρέπει να σταματήσει. Πέρυσι ο πρόεδρος, δεσμεύτηκε και γι αυτό, η παραβατικότητα θα σταματήσει, η ασφάλεια των πολιτών θα είναι προτεραιότητα
Έχουμε και πολλά θέματα υποδομών , δεν μπορεί να μην υπάρχει μαρίνα, να μην υπάρχει προβλήτα, δεν μπορεί οι δρόμοι να είναι σε αυτή τη κατάσταση, δεν μπορεί να μη μπορούν να αθληθούν τα παιδιά, δεν μπορεί να υπάρχουν προβλήματα στο τομέα υγείας, όμως τίποτα από αυτά δεν είναι δύσκολο να γίνει, αρκεί να υπάρχει θέληση. Εγώ προσωπικά δεσμεύομαι για όλα αυτά για το τόπο μου.
Θέληση και καλή συνεργασία πρέπει να υπάρχει με όλους και αυτός είναι και ο ρόλος του βουλευτή σε ένα τόπο.
Όταν υπάρχει θέληση να κάνουμε πράγματα για τον τόπο μας τίποτα δεν είναι δύσκολο. Δεν θα σχολιάσω τους άλλους τι έκαναν. Το θέμα δεν είναι τι έγινε μέχρι τώρα αλλά τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα.
Το μήνυμα είναι ισχυρό, ως εδώ, φτάνει πια, πρέπει να αλλάξει η σελίδα και για τη Ζάκυνθο
Είμαι έτοιμη να κάνω τα πάντα για το τόπο μου άλλωστε γι αυτό αποφάσισα να ασχοληθώ
Pin It