Skip to main content
© Circle. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

Στο IonianRadio.gr ο Αναστάσιος Μαρίνος : «Ο ΒΡΑΧΙΩΝΑΣ πρέπει να παραιτηθεί απόψε … Θα τους ξεσκεπάσω… να επέμβει και ο Βουλευτής γιατί είναι υπεύθυνος …»

28 Μάι 2019
 
Ο Αναστάσιος Μρίνος κάλεσε τους ψηφοφόρους  και τα μέλη του Συνδυασμού του να ψηφίσουν κατά συνείδηση στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στην Ζάκυνθο .
  • «Όλοι αυτοί ήθελαν τα απορρίμματα στο ΛΙΒΑ και αποδείχτηκε αυτό μέσα στο Καταστάρι. Απόδειξη είναι ο ΒΡΑΧΙΩΝΑΣ…, δεν παραιτήθηκε κανένας…. Τα έκαναν όλα κρυφά … Ήξεραν ότι εγώ δεν τις πατάω τις κόκκινες γραμμές, ότι έχω  αρχές που δεν τις πουλάω. Έστω και τώρα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί»
  • «Σε συνέντευξη του ο κ.Ζαράνης είπε ότι είναι υπέρ του ΛΙΒΑ. Είναι μέλος του ΒΡΑΧΙΩΝΑ , δεν τον διέγραψαν…»
  • «Αυτοί οι κύριοι να παραιτηθούν τώρα και να επέμβει και ο βουλευτής γιατί είναι υπεύθυνος. Αυτοί που ηγούνται στο Καταστάρι είναι δικά του παιδιά…»
 
Ο Αναστάσιος Μαρίνος (ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ)  ΕΚΤΕΝΩΣ …
Σας δίνω συγχαρητήρια για τον έντιμο δημοσιογραφικό τρόπο που ενημερώνετε τον κόσμο.
Ο Ζακυνθινός λαός φαίνεται ότι είχε ωριμάσει, ψήφισε δημοκρατικά, με ειλικρίνεια, με γνώση για το αύριο του νησιού μας
Εγώ το σέβομαι απόλυτα. Μία ευχή όμως. Ελπίζω την επόμενη ημέρα η Ζάκυνθος μας να μην γίνει μία κουκίδα φακή.
  • Εμείς είχαμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα , δεν είχαμε βαρίδια, όμως, οι Ζακυνθινοί επέλεξαν… Η ψήφος του κάθε ανθρώπου είναι το μέλλον των παιδιών μας. Όσο και να εξαρτάσαι πρέπει να προσέχεις τη ψήφο. Δεν την χρησιμοποιείς για να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών και Παναγία μου αυτό να μη συμβεί.
Ίσως να είχαν στενοχωρηθεί που ήμουν Αντιδήμαρχος. Κανένας δεν θα παραιτιόταν από αυτούς και δεν θα δεχόταν να είναι άμισθος!!!
Ήμουν πρωτεργάτης ,αλλά, πρέπει να τους ζητήσω και συγγνώμη. Όλοι αυτοί ήθελαν τα απορρίμματα στο ΛΙΒΑ και αποδείχτηκε αυτό μέσα στο Καταστάρι. Απόδειξη είναι ο ΒΡΑΧΙΩΝΑΣ…, δεν παραιτήθηκε κανένας…. Τα  έκαναν όλα κρυφά ποτέ δεν με κάλεσαν σε συσκέψεις, ούτε μία φορά  και είναι η πρώτη φορά που το λέω. Ήξεραν ότι εγώ δεν τις πατάω τις κόκκινες γραμμές, ότι έχω  αρχές που δεν τις πουλάω. Έστω και τώρα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί.
Είχα προσφερθεί και του ς είπα να απευθυνθούμε και  σε έγκριτο νομικό στην Αθήνα χωρίς χρήματα αλλά δεν με ενόχλησαν ποτέ.
  • Επίσης σε συνέντευξη του ο κ.Ζαράνης είπε ότι είναι υπέρ του ΛΙΒΑ. Είναι μέλος του ΒΡΑΧΙΩΝΑ , δεν τον διέγραψαν…. Όμως να ξέρουν, όλα, έχουν τέλος. Παρασύρθηκε όχι το Καταστάρι, αλλά όλη η Δ.Ε Αλυκών και όλη η Ζάκυνθος. Μου φτάνει όμως , που λέει όλη η Ζάκυνθος για αυτό που έκανε το Καταστάρι στο Τάση. Θα τους ξεσκεπάσω γιατί δε θέλω να ρυπανθεί ο υδροφόρος ορίζοντας του νησιού μας. Αυτοί οι κύριοι να παραιτηθούν τώρα και να επέμβει και ο βουλευτής γιατί είναι υπεύθυνος. Αυτοί που ηγούνται στο Καταστάρι είναι δικά του παιδιά. Δε λέω ότι εκτελούν εντολές του, αλλά είναι ψηφοφόροι του. Δε μπορεί ο κ.Υπουργός να καταστρέψει τον υδροφόρο ορίζοντα.
Ο Υπουργός να κινητοποιήσει από μόνος του για να δει γιατί δεν έγινε αυτό που έπρεπε στο ΛΙΒΑ και που έχει γίνει χωματερή. Να κινητοποιηθεί τώρα. Εμείς δε χτυπήσαμε πόρτα, κάναμε αξιοπρεπέστατα τον αγώνα μας. Ποιος θα σώσει το ζακυνθινό λαό όταν μολυνθεί ο υδροφόρος ορίζοντας; Εγώ είμαι ο οραματιστής και τα οράματα μου κάποια στιγμή, θα γίνουν πραγματικότητα. Αν κάποιοι δε μπορούν να με ακολουθήσουν, τους καταλαβαίνω απόλυτα. Γιατί τα έργα βιτρίνας μετατρέπονται σε επικίνδυνα έργα. Δεν θα διστάσω μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, να τα βάλω με όλους προκειμένου να γίνει τ ο ομορφότερο νησί
Η κόκκινη γραμμή μου είναι μία ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΛΙΒΑΣ
Ο ΒΡΑΧΙΩΝΑΣ πρέπει να παραιτηθεί απόψε, επειδή στήριξαν αυτούς που πήγαν τα σκουπίδια στο ΛΙΒΑ. Γι αυτό το λόγο , απόψε και όλοι… γιατί υπάρχει μία λέξη στα ελληνικά ‘’ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ’’…
Συγχωρώ όλο το ζακυνθινό λαό που παραπλανήθηκε και ψήφισε όπως ψήφισε.
Κάποιοι έλεγαν ότι δεν θα βγάλω έδρα. Τους κατανοώ, γιατί αγωνίζομαι γι αυτό το νησί. Θα κατορθώσω να γίνουν τα οράματα πραγματικότητα. Θα κάνω διαφήμιση της καθημερινότητας του νησιού.
Να καταλάβουν και οι ξενοδόχοι ότι αν μολυνθεί ο υδροφόρας ορίζοντας θα πάθουν ζημιά. Δώδεκα μήνες το χρόνο θα είχαμε τουρισμό. Να το καταλάβουν όμως ότι τα οράματα του Τάση Μαρίνου θα γίνουν πραγματικότητα.
Όποιος δεν μπορεί να με ακολουθήσει Καλή Τύχη του εύχομαι
Ειλικρινά μιλάω η δημοκρατία γι α μένα είναι η ζωή μου, είναι το όραμα μέσα στα βάθη της ψυχής μου. Είναι ελεύθεροι να πράξουν κατά συνείδηση. Βεβαίως αν κάποιοι είχαν εκλεγεί μαζί μου θα το συζητούσαμε. Ελπίζω και εύχομαι η δημοκρατία τη Κυριακή να κερδίσει. Να μην υπάρχει αποχή όπως την α΄ Κυριακή. Η δημοκρατία κερδίζει με τη συμμετοχή όχι με την αποχή. Μόνο αυτό το μήνυμα δίνω
Όσο αφορά το ζακυνθινό λαό  λέω ότι Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ,  θα συνεχίσει, μπορεί να χτυπήθηκε ανελέητα. Πιστεύω την επόμενη ημέρα να έχει ρόλο ο κάθε πολίτης μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.
Για να μην ανησυχούν η πρόταση που μου  έγινε  δεν θα γίνει αποδεκτή. Είναι για όλους αυτούς που έχουν ψεύτικες φιλοδοξίες χωρίς οράματα.
Προσωπικά ο Τάσης ο Μαρίνος είχε ταπεινότητα αλλά είχε και οράματα. Είμαι σίγουρος ότι είμαι πολύ κοντά τα οράματα μου να γίνουν πραγματικότητα. Να φανεί ότι είναι του ζακυνθινού πολίτη.
Οποιοσδήποτε με ρωτήσει θα του πω,  «εσύ θα κρίνεις το αυριανό μέλλον της Ζακύνθου όχι αυτός που θα εκλεγεί». Οι ζακυνθινοί θα κρίνουν και μέσα από τα λάθη μας μαθαίνουμε. Αυτό δεν είναι κακό αρκεί να μην τα επαναλάβουμε τα λάθη μας.
Δεν είναι ντροπή να μαθαίνουμε από τα λάθη μας αλλά να μην τα συγχωρούμε τα λάθη μας. Ο Τάσης Μαρίνος δεν κρύφτηκε ποτέ… έχει επενδύσει σε κοινωνικές σχέσεις 40 χρόνια και είναι περήφανος.
Όποιος και να είναι δήμαρχος η ημέρα για τη Ζάκυνθο δεν θα είναι καλή . Θα είμαστε απέναντι του.

 

Pin It