Skip to main content
© Circle. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

Αντζελίνα Λουιζίδου: «Δεν υπήρξε κάποια επικοινωνία από τον Μητροπολίτη Δωδώνης …Ήταν ένα άτυχο συμβάν, προχωράμε μπροστά, συνεχίζουμε…» [video]

27 Μαρτίου 2025
  • «Το παιδί ένιωσε άσχημα, ένιωσε μειονεκτικά …Tο σχολείο είναι κοντά του και όλοι είμαστε δίπλα του. Όμως μια εξήγηση θα πρέπει να δοθεί και για το ίδιο το παιδί ,να καταλάβει ότι δεν έφταιγε αυτό»

Η Αντζελίνα Λουιζίδου    [Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Ζακύνθου]  μιλά στην εκπομπή ΕΚΤΕΝΩΣ , με το δημοσιογράφο Δημήτρη Τετράδη, αναφορικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα μετά το τέλος της δοξολογίας της 25ης Μαρτίου στην Ιερά  Μητρόπολη Ζακύνθου , με μαθητή του 4ου Δημοτικού Σχολείου και το Μητροπολίτη Δωδώνης

  • «Μαζεύτηκαν οι σημαιοφόροι στην Μητρόπολη, όπου αποφασίσαμε σαν σχολείο τα παιδιά να ντυθούν με παραδοσιακές στολές. Τα παιδιά το δέχτηκαν με πολύ μεγάλη χαρά . Το παιδάκι βρισκόταν στην εκκλησία, δεν ήμουν μπροστά, ενημερώθηκα όμως για την αντιπαράθεση μέσα στην εκκλησία. Η μητέρα του  μας είπε, ότι ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δωδώνης, αναφέρθηκε στη στολή του παιδιού, ότι χρωματικά δεν ήταν σωστή και δεν το καταλαβαίνω αυτό,  αφού οι στολές είναι στο εμπόριο και από εκεί τις αγοράζουν οι γονείς. Το παιδί ένιωσε άσχημα. Το κάθε παιδί για να γίνει σημαιοφόρος ο κόπος, η συμπεριφορά του, είναι όχι απλά για χίλια μπράβο, αλλά σίγουρα όχι για να το κρίνουν. Το παιδί στενοχωρήθηκε, έκλαιγε, του ήρθε λίγο απότομα και ένιωσε μειονεκτικά, ότι κάτι ήταν λάθος επάνω του. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν υφίσταται. Οι στολές ήταν αξιοπρεπέστατες και δεν υπήρχε λόγος σχολιασμού. Σίγουρα χάλασε η ευτυχισμένη ημέρα αυτού του παιδιού. Θα υπάρξει κάποιος να μας απαντήσει για ποιο λόγο έγινε και που ήταν λάθος το παιδί;»
  • «Δεν υπήρξε κάποια επικοινωνία του Μητροπολίτη Δωδώνης με την οικογένεια μέχρι στιγμής. Ήταν ένα άτυχο συμβάν προχωράμε μπροστά, συνεχίζουμε. Είναι ένα άριστο παιδί όχι μόνο σε βαθμολογία αλλά και σε χαρακτήρα. Συνεχίζει κανονικά , το σχολείο είναι κοντά του και όλοι είμαστε δίπλα του. Όμως μια εξήγηση θα πρέπει να δοθεί και για το ίδιο το παιδί ,να καταλάβει ότι δεν έφταιγε αυτό. Καλό είναι επειδή τα παιδιά είναι παιδιά και είναι ψυχούλες, όλοι να είναι προσεγμένοι στις κουβέντες τους και να μην παίρνει διάσταση το θέμα. Μια τηλεφωνική επικοινωνία με κάποιον αρμόδιο στην οικογένεια θα λήξει το θέμα»
Pin It