Skip to main content
© Circle. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

Δημήτρης Κάνδηλας: «Στο ρυθμό των Χριστουγέννων η Ζάκυνθος» - Το αιχμηρό σχόλιο για τον πρόεδρο Πλάνου ,Σάκη Γιακουμέλο

01 Δεκεμβρίου 2023
  • «Έχει ολοκληρωθεί ο στολισμός από τον Άγιο Παύλο έως την Πλατεία Αγίου Μάρκου, από την περιφέρεια έως το δημαρχείο και θα συνεχίσουν στους άλλους δρόμους. Ως τις 10 του μήνα το αργότερο στις 11, θα φωτιστεί και το δέντρο … Θα γίνουν εκδηλώσεις στο Δημοτικό Θέατρο. Όποιος άλλος σύλλογος έχει την ευχαρίστηση, το θέατρο προσφέρεται με είσοδο δωρεάν από τη Δημοτική Αρχή… Και με τις φιλαρμονικές έχω μιλήσει να γίνουν σεργιάνια στην πόλη»
  • «Ο κ.Σάκης Γιακουμέλος προσπάθησε να ρίξει λάσπη στο πρόσωπο μου και τον αποκάλεσα καραγκιόζη γιατί μου έδωσε το δικαίωμα»

Ο Δημήτρης Κάνδηλας (Αντιδήμαρχος Πολιτισμού - Αθλητισμού Δήμου Ζακύνθου) φιλοξενούμενος στο στούντιο στο IonianRadio.gr μιλά ΕΚΤΕΝΩΣ στην εκπομπή ΕΚΤΕΝΩΣ με το δημοσιογράφο Δημήτρη Τετράδη.

«Χρόνια πολλά για τις εορτές που έρχονται, καλή δουλειά  όλα τα καταστήματα να έχουν και να πάνε καλά οι μέρες των εορτών.

Έχει ολοκληρωθεί ο στολισμός από τον Άγιο Παύλο έως την Πλατεία Αγίου Μάρκου, από την περιφέρεια έως το δημαρχείο και θα συνεχίσουν στους άλλους δρόμους.

Ως τις 10 του μήνα  το αργότερο στις 11, θα φωτιστεί και το δέντρο.

Θα γίνουν εκδηλώσεις στο θέατρο. Όποιος άλλος σύλλογος έχει την ευχαρίστηση, το θέατρο προσφέρεται με είσοδο δωρεάν από τη Δημοτική Αρχή.

Και με τις φιλαρμονικές έχω μιλήσει να γίνουν σεργιάνια στην πόλη.

Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά  μέσα στη ψυχή μου που λειτουργεί το νέο θέατρο , είναι κόσμημα και χαίρομαι που έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι και η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα.

Με ενδιέφερε να έχουμε το νέο θέατρο, με ενδιέφερε να έχει άδεια το υπαίθριο, για το οποίο μάλιστα  κατηγορηθήκαμε χωρίς να φταίμε. Είχε γίνει καταγγελία ότι δεν είχε άδεια. Ευτυχώς που εμείς το νομιμοποιήσαμε . Όσο για εκδηλώσεις, κάναμε αρκετές στον ένα χρόνο γιατί πριν είχαμε τον κορωνοιό.

Δεν είναι μόνο οι εκδηλώσεις πολιτισμός. Θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά και εύχομαι οι καινούργιοι να κάνουν . Εμείς πέσαμε σε δύσκολες εποχές και γι αυτό δεν καταφέραμε περισσότερα.

Πέρυσι έγινε ωραίο καρναβάλι , με οικονομία για το δήμο ώστε να γίνουν και έργα. Τα μηνύματα που πήραμε ήταν ότι ήταν το καλύτερο των τελευταίων 30 χρόνων.

Μακάρι όλα καλά να πάνε»

ΔΕ ΑΡΚΑΔΙΩΝ

«Προχθές σε μια συνέντευξη μου  σε άλλο σταθμό, μίλησα με σεβασμό, δεν έθιξα κανέναν και προσπάθησα να πω τι έκανα εγώ στη δική μου ενότητα, που πιστεύω ότι έγινε έργο.

Πάντα την πρωτιά την έχει ο δήμαρχος βέβαια και πάντα ενημερώνεται από τον αντιδήμαρχο για ότι χρειάζεται να γίνει. Ο κ.Σάκης Γιακουμέλος προσπάθησε να ρίξει λάσπη στο πρόσωπο μου  και τον αποκάλεσα καραγκιόζη γιατί μου έδωσε το δικαίωμα.

Εγώ τα σεβόμουν όλα τα αδέλφια και να μιλάει με αυτό τον τρόπο; Έτσι κατηγορούσε και τον κ.Μαρινάκη και μου έλεγε ότι είναι άχρηστος. Δεν θέλω να πέφτω στο δικό του το επίπεδο.

Το λέω και δημόσια, όπου τον έβλεπα θα τον αγκάλιαζα, θα τον χαιρετούσα με ευγένεια και σεβασμό. Λυπάμαι πολύ που μιλάει έτσι.

Σημαντικό έργο έγινε και στον αθλητισμό γιατί Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού είμαι εγώ,  ασχέτως που  ο κ.Κακολύρης λέει ότι έιναι υπεύθυνος. Ο κάθε αντιδήμαρχος πολιτισμού όπως και ο κάθε υπουργός πολιτισμού  είναι και αθλητισμού.

Είμαι ικανοποιημένος, ειδικά για το γήπεδο του Άγιου Κήρυκα που το έβαλα στόχο και ο ολοκληρώθηκε η  πρόταση μου. Η Βαρδιόλα στην Κυψέλη ολοκληρώνεται. Ήταν 2 έργα σημαντικά για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Έχουν γίνει πολλές ασφαλτοστρώσεις και αν το επιτρέψει ο καιρός θα πέσει και άλλη άσφαλτος . Το κυνηγάω για τον τόπο μου. Να λέω μπράβο για τη Ζάκυνθο μας»

 

Pin It