Skip to main content
© Circle. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

Πέτρος Σταμίρης σε Γιώργο Στασινόπουλο: «Του συνιστώ, να έχει στο μυαλό του, ότι χωρίς συμπεθεριό δεν γίνεται τίποτα»

13 Ιανουαρίου 2023

Πέτρος Σταμίρης σε Γιώργο Στασινόπουλο: «Του συνιστώ, να έχει στο μυαλό του, ότι χωρίς συμπεθεριό δεν γίνεται τίποτα»

  • «Εγώ από νωρίς έχω πει ότι θα διεκδικήσω με το Γιώργο Στασινόπουλο»
  • «Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Δημητρίου, διοργανώνει Ομιλία  στις 21-22 Ιανουαρίου , στο νέο Θέατρο Ζακύνθου»

O Πέτρος Σταμίρης (Πρόεδρος Τ.Κ.Αγίου Δημητρίου –Δράκα ) μιλά ΕΚΤΕΝΩΣ στο IonianRadio.gr

«Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Δημητρίου,  διοργανώνει Ομιλία  στις 21-22 Ιανουαρίου , στο νέο Θέατρο Ζακύνθου

Στον Άγιο Δημήτρη ο Νίκος Πέττας που ασχολείται χρόνια με τις ομιλίες,

Η πρώτη του δουλειά ήταν η ΚΟΝΔΥΛΩ. Τότε όσοι ήξεραν από θέατρο έμειναν με το στόμα ανοικτό γιατί ήταν τέλεια η συμμετοχή , τα κοστούμια κλπ. Ήταν ένα δίωρο . Μετά έπαιξαν ένα τέλειο έργο τον ΑΦΕΝΤΗ ΛΑΟ που έχει μείνει στην ιστορία.

Σήμερα ήρθε η ώρα να ανέβει το ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ στις 21 και 22 Ιανουαρίου. Έχει θέμα τους μετανάστες.

Με το Νίκο Πέττα είμαστε πολύ φίλοι και δε θα πω τίποτα παραπάνω για την ομιλία για να σας τα πει ο ίδιος.

Μονοπώλιο δεν είναι τίποτα στη ζωή του ανθρώπου. Ο Νίκος είναι δημιουργικός και φτιάχνει τις ομιλίες.

Ο Άγιος Δημήτρης έχει μια χάρη. Δεν υπάρχει κάτοικος που να μη τραγουδάει ή να γράφει στιχάκια. Ο πατέρας μου, σου έγγραφε με το που σε έβλεπε κάτι. Εμένα βέβαια που ήμουν και ατίθασος μου έγραφε κάτι κάθε ημέρα.

Σήμερα υπάρχει το FB  που είναι καλό να αξιοποιηθεί για την ενημέρωση. Δεν είναι τυχαίο που έχω καλή σχέση με τη περιφέρεια. Δεν φτιάχνω ένα έργο για να οικονομήσω . Βάζω ακόμη και από την τσέπη μου ένα καφέ.

Κάθομαι σπίτι μου και κοιμάμαι γιατί έχουν κατηγορηθεί και άνθρωποι που δεν έχουν τη δυνατότητα να αντιπαρέλθουν. Τώρα που έρχονται οι εκλογές πολύ οι γαμπροί, αλλά μία η νύφη. Νύφη είναι ο Δήμος.

Όταν υπάρχει ένα όμορφο ζευγάρι αλλά δεν έχει συμπεθεριό λένε "μα γάμος είναι αυτός;"

Εγώ από νωρίς έχω πει ότι θα διεκδικήσω με το Γιώργο Στασινόπουλο.

Του συνιστώ να έχει στο μυαλό του ότι χωρίς συμπεθεριό δεν γίνεται τίποτα και έχουμε παραδείγματα»

  • Δείτε εδώ όλες τις συνεντεύξεις : VIDEO
Pin It