Skip to main content
© Circle. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΟΣ |«ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ... ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΑΠΟ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟ, ΑΚΤΥΠΗ, ΑΡΕΤΑΚΗ»

07 Φεβρουαρίου 2021
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΟΣ| «ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ 6Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΟΓΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΥ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ»
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΟΣ| «ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΑΠΟ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟ, ΑΚΤΥΠΗ, ΑΡΕΤΑΚΗ ,ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ… ΑΠΟΥΣΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ»
 Διονύσης Γεωργάνος (Πρόεδρος Ένωσης Γονέων των Μαθητών Ζακύνθου)

«Σιγή ιχθύος από τους πάντες ,παρόλο που πήρα τους τοπικούς άρχοντες.  Ζήτησα να παρθεί απόφαση και από το δήμαρχο, ή να στηρίξει την ένωση γονέων  ή να κάνει παρέμβαση να προστατεύσει τους πολίτες του νησιού.
Η «Ζάκυνθος με φιλότιμο» και ηκ.Καψαμπελη στήριξαν το αίτημα της ένωσης. Γνωρίζω από δημοσιεύματα  τις δηλώσεις Ακτύπη, που λέει ότι έγιναν κάποιες επικοινωνίες με την υπουργό, όμως αναμένει
Ο κ.Στασινοπουλος ενημέρωσε την περιφερειάρχη έκτοτε όμως δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία.
Εμείς οι γονείς δεν μπορούμε να περιμένουμε.
Από ένα ιδιωτικό παιδικό σταθμό ξεκίνησε η διασπορά, η οποία δυστυχώς δεν ιχνηλατήθηκε σωστά και δεν ελέχθηκε, με  αποτέλεσμα να έχουμε τα 2 κρούσματα του  δημοτικού. Τώρα έχουμε ένα δημοτικό σχολείο, το 6ο , που καθολικά θα κλείσει για μία εβδομάδα και οι δυο τάξεις μέχρι 12/2/
Έχουμε αύξηση κρουσμάτων παρουσιάστηκε μητέρα και μαθήτρια από το 3ο γυμνάσιο. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να σταματήσει η διασπορά στο νησί; Ποιος είναι αυτός που θα παίξει με την υγεία ; θέλουν να γίνουμε μια καινούργια Θεσσαλονίκη;
Γιατί δε θέλει να μας  πει ο κ.Στασινόπουλος τι θα κάνουμε;
Η σιωπή είναι συνενοχή. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε πρόληψη και να μην καταντήσουμε Θεσσαλονίκη
Αν δεν μας ακούει κανείς, τότε η τοπική και η κρατική ευθύνη μεταφέρεται στην ατομική και ο καθένας μας θα κάνει αυτό που νομίζει και θα αποφασίσει αν θα πάει το παιδί του σχολείο. Η ένωση δεν μπορεί να δώσει γραμμή.
Σαν γονείς  και σαν  ένωση, μπορούμε να πούμε στους γονείς να αναλάβουν την ατομική ευθύνη ξεχωριστά και να κάνουν το αυτονόητο , προστατεύοντας την οικογένεια τους.
Ας πράξουν σύμφωνα με την ατομική τους ευθύνη οι γονείς.
Ο κ.Σπίνος είναι καθαρά στη γραμμή του ΕΟΔΥ και της κυβέρνησης. Όμως ολόκληρο Γενάρη  36 κρούσματα και σε 4-5 ημέρες του Φεβρουαρίου που έχουμε φτάσει; Έχουμε ήδη υπερβεί τα κρούσματα του Γενάρη.
Βλέπουμε τα γεγονότα και διεκδικούμε το αυτονόητο που είναι η υγεία
Αν ήμουν δήμαρχος θα είχα κάνει άνω κάτω την κυβέρνηση και θα είχα κλείσει το δήμο.
Μερικοί με ενοχλούν και μου λένε ότι σε κακοκαιρίες ο δήμος έπαιρνε απόφαση. Ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο που είναι; Τι θέση παίρνει η αντιπολίτευση ; που είναι;
Γιατί να αγωνίζεται μόνο η ένωση γονέων για τα παιδιά; Και να ακούμε και από κάποιους με ποιο δικαίωμα το κάνουμε; Εκλεγμένοι από τους γονείς είμαστε…»

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent