Skip to main content
© Circle. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.

ΑΙΧΜΗΡΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ «ΛΟΞΟΔΡΟΜΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ…» - «ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ» - « ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ...»

03 Φεβρουαρίου 2022
 - Τι δηλώνει για ΠΑΣΤΡΑ και ΚΑΝΔΗΛΑ
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ | «ΛΟΞΟΔΡΟΜΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΟΣ… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ;», ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ «Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ… ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ».
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Ο κ.ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΖ «ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΤΑ 8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ, ΕΓΙΝΑΝ 12. ΓΙΑΤΙ;;;»
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο κ.ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΔΗΛΑ «ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο κ.ΠΑΣΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ; ΚΑΙ Ο κ.ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ;»
ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ Ο κ.ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΔΡΙΜΕΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΣΤΗΛΙΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΚΕΙ, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ , ΟΤΙ «ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ».
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ , ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ».
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΙΧΜΗΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΔΗΛΩΝΤΑΣ « ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ !».
ΤΕΛΟΣ Ο κ.ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΠΟΙΟ ΡΟΛΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ Ή ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΓΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΗΓΗΘΩ ΕΓΩ Η ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ
Δημήτρης Κουτσογιάννης (Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος-τ.Αντιδήμαρχος Ζακυνθίων)
«Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι ο ζακυνθινός πολίτης ,  μας ψήφισε, για να είμαστε διπλα τ ου, να τον αντιπροσωπεύουμε και να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα του. Δεν μας  ψήφισε για να αναλωνόμαστε στα προβλήματα του παρελθόντος, που είναι γνωστά.
Χθες , στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, γι άλλη μια φορά συνέβη ο δήμαρχος   να   απαξιώνει συμβούλους και πολίτες . Έχει επιλέξει, μέσω δελτίων τύπου, να αναφέρεται σε ασάφειες, γενικά και αόριστα. Δεν μας λέει κάτι καινούργιο. Ήταν αναγκαία η παρουσία του στη συνεδρίαση, για να δώσει διευκρινίσεις. Τον προπονητή δεν μπορείς να τον κάνεις από το σπίτι. Πρέπει να είσαι στο γήπεδο, αλλιώς υπάρχει μπάχαλο μέσα στην ομάδα.
Εμείς  με ομάδα ξεκινήσαμε , ή καλύτερα θα έλεγα, ξεκινήσαμε με την ίδια γραμμή και με σημαίες τη διαφάνεια και εξυγίανση. Επιμένω να ακολουθώ την ίδια γραμμή, που ο κ. δήμαρχος είχε δώσει. Αυτός όμως λοξοδρόμησε και ακολουθεί πολιτική κουκουλώματος. Συνεργάζεται με ανθρώπους που ο ίδιος κατηγορούσε. Από 8 εκατομμύρια ευρώ, έγιναν 12, τα χρέη στη ΔΕΥΑΖ  . Να μας πει ποιοι είναι αυτοί που έφεραν αυτό τον ευλογημένο τόπο σε αυτή τη κατάσταση.
Προφανώς, ο λόγος  που ο δήμαρχος λοξοδρόμησε είναι γιατί  έχει  προγραμματισμό, οργάνωση και στις τόσες αρμοδιότητες που έχει,  δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Αυτοί που είναι δίπλα του, παίζουν διακοσμητικό ρόλο. Που είναι ο κ.Πάστρας που έλεγε για το ποτάμι; Που πάνε τώρα  τα λύματα; Που είναι η ευαισθησία που είχαν δείξει; Γιατί υπάρχει η πολιτική κουκουλώματος; Που είναι ο κ.Κάνδηλας,  που είπε ότι  θα ανοίξει το δημοτικό  θέατρο; Πρέπει να σταματήσει αυτή η πολιτική. Ποιες ενέργειες έχουν γίνει για την Αλεξάνδρου Ρώμα;
Να του πούμε όμως και ένα μπράβο, που ξεκίνησε και έκανε έργο στις εργατικές κατοικίες. Τέτοια να βλέπουμε και ναι να του πούμε και ένα μπράβο.
Δεν έχω επί προσωπικού κάτι με τον κ.Πάστρα. Μιλάμε για το πολιτικό κομμάτι. Όμως δεν μπορεί να αποδώσει, γιατί δεν τον αφήνει ο δήμαρχος, όσο και να έχει καλή πρόθεση. 
Δεν μπορούν οι αντιδήμαρχοι να πάρουν αποφάσεις μόνοι τους . Θα πρέπει να περάσει η απόφαση   από το δήμαρχο, που θέλει να έχει το πάνω χέρι.
Δεν πρόκειται όμως να κάνει και κάτι. Τι θα γίνει το καλοκαίρι, που θεού θέλοντος, θα γυρίσουμε στην κανονικότητα; Που είναι ο βιολογικός στο Τσιλιβί. Ποιες θέσεις βρήκε στο Τσιλιβί; Δεν είχε    2μισι χρόνια να βρει λύσεις; Τα προαναγγείλαμε και προεκλογικά.   Που είναι όλα αυτά που ανακοίνωνε ;     που είναι, που θα στέλναμε όλους αυτούς που έφεραν τη Ζάκυνθο σε αυτή τη κατάσταση, στη δικαιοσύνη; Χορτάσαμε λόγια…
Σαν νέος τα περίμενα διαφορετικά  τα πράγματα στο δημοτικό συμβολούλιο. Ντρέπομαι... Έχουμε ένα πρόεδρο, που είναι,  στάματα τώρα, μη μιλάς. Έχω χάσει κάθε ιδέα.
Παίζω πάντα με ανοιχτά χαρτιά. Αν μου δώσει την ώθηση ο ζακυνθινός λαός, θα κατέβω και θα διεκδικήσω. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πουν, είδαμε τους γνώστες, που έφεραν τη Ζάκυνθο.
Ενεργός είμαι πάντα και θα συνεχίσω. Ετοιμάζουμε μία ομάδα και θα δούμε.
Τώρα αν θα ηγηθώ εγώ ή θα είμαι σε ένα ψηφοδέλτιο, θα το δούμε στη πορεία».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ| IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 

https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent