Ionianradio.gr- ο Ν.Βαρδακαστάνης (Πρόεδρος 2ου Γυμνασίου Ζακύνθου) μιλά «ΕΚΤΕΝΩΣ…» για τα προβλήματα του σχολικού συγκροτήματος και… -Λ.Μπουζιάνου μιλά για τη Black Friday και τη "Black" Αλ.Ρώμα

Ionianradio.gr- ''ΕΚΤΕΝΩΣ ...''  ο Νίκος  Βαρδακαστάνης  (Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Ζακύνθου)Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα καταφέρω. Πρέπει να είμαστε σιδεροκέφαλοι για να λύσουμε τα προβλήματα που κλονίζουν τους πολίτες. Κανείς δεν μπορεί να κάνει δηλώσεις για ένα σεισμό χωρίς να γνωρίζει. Επιβάλλεται ΧΘΕΣ να είχαν τοποθετηθεί τα ανάλογα μηχανήματα. Η Ζάκυνθος βάλλεται από παντού . απευθύνομαι  προς όλους , υπάρχουν εκλεγμένοι σήμερα, και πρέπει σήμερα να γίνουν πράγματα.
Τα σοβαρά θέματα δεν θα λυθούν, λιμάνια κλπ. Πιθανόν μάλιστα κάποιες γενεές να μη τα δουν κιόλα. Όμως πράγματα της καθημερινότητας μπορούν να γίνουν. Να τοποθετηθούν σεισμογράφοι, να υπάρχει επιστημονική άποψη. Αυτό μπορούσε να είχε γίνει χθες και απορώ γιατί δεν έγινε ακόμη,
Όσο για τα σοβαρά έργα θα είμαι ο πρώτος που θα τα χειροκροτήσει αν γίνουν. Θα τα δούμε όμως;
 
Για τη δίμηνη παρουσία μου στο γυμνάσιο και μόλις 2 ημέρες πρόεδρος θα πω ότι είναι σε καλή κατάσταση το σχολείο , έχουμε καταγράψει μικρά προβλήματα , από Δευτέρα θα πάμε στους αρμόδιους φορείς και θα προχωρήσουμε σαν συμβούλιο και σε ανακοινώσεις.
Από Δευτέρα θα έχω μεγάλη δράση για τα προβλήματα και θα είμαι πολύ πιεστικός προς άπαντες. Τους θεωρώ συνυπεύθυνους και θα πρέπει να δρομολογηθούν κάποια πράγματα. Ήδη έχω γράψει τις ανάλογες επιστολές.
Η δράση μου θα είναι πολύ δυνατή , έντιμη και καθαρή όπως είναι τα τελευταία 15 χρόνια.
 
Για το Βασιλικό δήλωσε:
Δεν τραβάω κόκκινες γραμμές και δε θα πω ότι δεν έχουν γίνει πράγματα στο Βασιλικό. Όμως οι υποδομές είναι στάσιμες και σε κάποιες περιπτώσεις κάνουν όπισθεν. Παρόλο που έχουν γίνει πράγματα,  αυξάνονται τα προβλήματα γιατί ο τουρισμός τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Δεν έχουμε δει ακόμη τη διαφορά, που την κάνει η  καθημερινότητα. Όταν λύσουμε τη καθημερινότητα τότε θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο έργο.
Μήνυμα στους υποψήφιους των αυτοδιοικητικών εκλογικών διαδικασιών
Ζητάω από όσους είναι υποψήφιοι, να καταγράψουν τα προβλήματα της Ζακύνθου και μετά να βάλουν υποψηφιότητα αφού μετρήσουν πρώτα τις δυνάμεις τους.
Κάποια στιγμή υπάρχει τέλμα… η αγανάκτηση θα έρθει τόσο ψηλά από τους πολίτες που θα ντρέπονται να πάνε στα γραφεία τους.
Ξαναλέω… κάποια στιγμή οι πολίτες θα φέρουν το τέλμα και Πρωτώς θα είμαι εγώ.

Λίλυ Μπουζιάνου (Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ζακύνθου)Σήμερα επί 10 λεπτά υπήρχε κυκλοφοριακό χάος στην Αλ.Ρώμα. υπήρχαν διπλοπαρκαρισμένα. Δεν υπάρχει δικαιολογία για διπλοπαρκάρισμα. Θα πρέπει η τροχαία να μεριμνεί να υπάρχει τάξη. Είναι αρμοδιότητα του δήμου επίσης και της δημοτικής αστυνομίας
Όποιος έχει σταθμεύσει κανονικά , του χτυπάνε το αυτοκίνητο, του σπάνε καθρέπτες…
Είμαστε πάντα υπέρ της επιχειρηματικότητας. Όμως θα πρέπει να υπάρχουν νόμοι και κανόνες. Δεν μπορείς να έχεις τραπέζια στο δρόμο. Αν συμβαίνει ευθύνεται η πολιτεία.
Η κυκλοφοριακή μελέτη τσάμπα πληρώθηκε για δεύτερη φορά, τίποτα δεν έχει γίνει.
Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι αν δεν γίνει λειτουργική μία πόλη δεν μπορούμε να κάνουμε παρεμβάσεις επειδή μας αρέσουν,
Black Friday
Όποιο κατάστημα επιθυμεί συμμετέχει.
Η άποψη μου είναι ότι είναι μία γιορτή της Αμερικής, που κάνουν ξεστοκάρισμα τα καταντήματα. Δεν είναι εκπτωτική περίοδος. Προϊόντα στοκ πωλούνται σε χαμηλές τιμές και βάζουν και κάποια φρέσκα προϊόντα σε μικρές ποσότητες και όποιος προλάβει.
Είμαστε πρωτοπόροι στην Ελλάδα. Μετά από 10 ημέρες εκπτώσεις έχουμε μία εβδομάδα black Friday
Εικόνα δεν έχω πόσα μέλη του συλλόγου μας συμμετέχουν. Εγώ καλώ τους συναδέλφους να δουλεύουν όλο το χρόνο με σωστές και χαμηλές τιμές. Έτσι δεν θα φεύγει ο κόσμος να ψωνίζει εκτός Ζακύνθου αλλά και μέσω internet.
Τα πολυκαταστήματα στο φρέσκο προϊόν δεν το έχει σε μεγάλη έκπτωση. Το μικρό μαγαζί έχεις την απαίτηση να ψωνίζει με 50% σαν να ήταν στοκ.
Να προσέξει ο κόσμος τις τιμές.
Οι συνάδελφοι να προσέξουν τους πολίτες και να εξηγούν όταν δεν είναι δυνατή μεγαλύτερη έκπτωση.


Made by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.